Fetamunakas (low carb)

Riko munat ja lisää seokseen pieni loraus vettä.

Sulata voi pannulla ja kaada munaseos kuumalle pannulle.

Sekoittele kevyesti, ettei seos tartu pohjaan.

Murustele feta puoliksi hyytyneelle munakasmassalle, mausta oreganolla.

Lisää muutama kirsikkatomaatti puolitettuna päälle ja taita munakas kahtia.

Jätä hetkeksi kuumalle pannulle, jonka olet ottanut pois levyltä.

Kypsä munakas on kuohkea ja pinnalta paistunut, muttei kuiva tai palanut.

Tarjoile hapankaalin kera!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Valasmaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 7g21kcal1.3g0.1g1.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu16g20kcal1.7g0g1.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g18g3.6kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g109kcal6.2g1.6g8.8g0.4g
Valittu annoskoko42g54kcal3.1g0.8g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g27kcal1.6g0.4g2.2g0.1g
Arvot/100g100g131kcal7.5g1.9g10.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242557