Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g2.3g7.5kcal0.3g1.5g0g0.3g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)2.3g8.2kcal0.3g1.6g0.1g0.1g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g2.3g7.9kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g2.3g8.2kcal0.2g1.8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g7.5kcal0g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g79kcal2.2g13.2g2.2g1g
Valittu annoskoko41g39kcal1.1g6.6g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g20kcal0.6g3.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g95kcal2.7g16g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126874