Tulinen kaalipata

PAista jauheliha oliiviöljyssä, mausta liha suolalla ja pippurilla, lisää valkokaalit, sipulit ja paprika.

.kuumenna vesi kiehuvaksi ja sulata kasvisliemikuutiot (2) vedessä, lisää pataan, jalopenojen ja ollivien kanssa, mauasta chilillä makusi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Muminmamma74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali17g3.5kcal0.2g0.6g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Paprika punainen 1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jalopenoviipaleet (Pirkka), annos 100g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Oliivi, vihreä, Rainbow, kivetön0.4g2.7kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi7.8g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy kylmäpuristettu (lidl) (Luccese), annos 40g0.6g4.8kcal0g0g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g19kcal2.2g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g64kcal4.8g1.6g3.8g0.6g
Valittu annoskoko42g32kcal2.4g0.8g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g16kcal1.2g0.4g1g0.2g
Arvot/100g100g77kcal5.8g1.9g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=244737