Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g19g21kcal4.5g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Margariini 80% keskiarvo0.9g6.7kcal0g0g0.8g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g16g17kcal0.5g0.5g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g92kcal10.2g1.6g5.4g0.2g
Valittu annoskoko41g46kcal5.1g0.8g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g23kcal2.6g0.4g1.4g0.1g
Arvot/100g100g112kcal12.3g1.9g6.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310486