Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g17kcal1.5g0g1.2g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g1.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.6g5.6kcal0.2g1.1g0g0.1g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g0.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.3g
Vehnänalkio 0.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki20g11kcal1.7g1g0g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss5.5g1.9kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g77kcal7.4g5.2g2.4g1.2g
Valittu annoskoko42g38kcal3.7g2.6g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g19kcal1.9g1.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g92kcal8.9g6.3g2.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983