Parsakaalikukkakaalikeitto

Keitä kattilassa about 5-6 dl vettä ja lihaliemikuutio.

Kun kiehumista ilmenee, lisää pakastevihannekset seuraksi.

Mukaan mahtuu vielä sitruunamehua pari lorausta, laakerinlehti, paljon mustapippuria ja hippuset kurkumaa ja korianteria.

Kun vihannekset on kypsiä ( ei tapettuja )
niin nosta kattila liedeltä, soseuta litku ja lisää joukkoon 200g keso raejuustoa ja 100 ruokakermaa.

Jos on liian löysää tavaraa niin voi suurusta vaikka vehnäjauholla/munalla.

Hyvää tulee.

Reseptissä ei huomioitu vettä erikseen eli on pikkasen vielä vähemmän kaloreita/100g

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 760 grammaa

Yildiz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.5g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kukkakaali, pakaste, Apetit14g2.3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Parsakaali, pakaste, Apetit11g2.3kcal0.4g0.2g0g0.3g
Ruokakerma 5%, Valio5.5g3.6kcal0.1g0.2g0.3g0g
Raejuusto, Keso, maustamaton 1,5% (Arla)11g7.7kcal1.2g0.3g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g35kcal4g2g1.2g1.2g
Valittu annoskoko42g17kcal2g1g0.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g9kcal1g0.5g0.3g0.3g
Arvot/100g100g42kcal4.8g2.4g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=46604