Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi15g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 2.3g6.8kcal0.4g0.1g0.5g0g
Tomaatti 3.6g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.2g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Makaroni, tumma 5.5g20kcal0.7g3.6g0.2g0.3g
Porkkana 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, vaalea 1.1g4.2kcal0.4g0.5g0g0.1g
Atria kevyt jauheliha7.3g12kcal1.4g0g0.7g0g
Sipuli 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g100kcal6g9.2g3.6g1.2g
Valittu annoskoko42g50kcal3g4.6g1.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g25kcal1.5g2.3g0.9g0.3g
Arvot/100g100g121kcal7.2g11.1g4.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964