Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 20g24kcal4.1g0g0.9g0g
Ruokakerma ingman 5%13g11kcal0.5g0.8g0.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.1g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Valkosipuli 1.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g4.6g3.4kcal0.2g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g95kcal10g3.8g4.6g0.2g
Valittu annoskoko42g48kcal5g1.9g2.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g24kcal2.5g1g1.2g0.1g
Arvot/100g100g115kcal12g4.6g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93547