Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty17g13kcal0.3g2.7g0g0.2g
Kurpitsa 6.8g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipuli 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.7g3.2kcal0g0g0.4g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g6.6g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr7g7kcal0.8g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g53kcal2.4g6.6g1.4g1g
Valittu annoskoko42g26kcal1.2g3.3g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g13kcal0.6g1.7g0.4g0.3g
Arvot/100g100g63kcal2.9g8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195633