Perunagratiini

Kuori perunat ja sipulit.

Keitä ne suolavedessä siten että perunat ovat melkein kypsiä.

Lisää jogurttiin hienonnetut valkosipulinkynnet ja juustoraaste.

Paloittele perunat.

Laita perunat ja sipulit vuokaan ja mausta mustapippurilla ja suolalla.

Lisää jogurttimössö päälle ja paista n.175C kunnes on kermaisen näköistä.

Itse paistoin n. 50min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Majs
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 21g16kcal0.4g3.3g0g0.2g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g11g13kcal0.5g0.3g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Juusto, Valio arkijuusto5.3g17kcal1.4g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g97kcal4.8g7.6g4.8g0.6g
Valittu annoskoko42g48kcal2.4g3.8g2.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g24kcal1.2g1.9g1.2g0.2g
Arvot/100g100g116kcal5.8g9.1g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=115314