Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.7g0.2g0.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 14g8.9kcal0.4g0.7g0.5g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%5.6g16kcal1.6g0.1g0.9g0g
Oliiviöljy 3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g231kcal7.6g27.6g9.4g1.2g
Valittu annoskoko42g116kcal3.8g13.8g4.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g58kcal1.9g6.9g2.4g0.3g
Arvot/100g100g278kcal9.1g33.2g11.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531