Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 9g14kcal1.5g0g0.8g0g
Tomaatti, tuore16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g13g2.9kcal0.2g0.4g0.1g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 3.9g11kcal0.1g0.1g1.1g0g
Rypsiöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g64kcal3.8g2.2g4.4g0.4g
Valittu annoskoko42g32kcal1.9g1.1g2.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g16kcal1g0.6g1.1g0.1g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.6g5.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121454