Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g20g47kcal3.9g0g3.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g2.9g7.7kcal0.2g1.4g0.1g0.3g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g10g6.6kcal0.3g0.5g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Korppujauho (X-tra)5.1g19kcal0.7g3.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g169kcal11g11.6g8.8g0.6g
Valittu annoskoko42g85kcal5.5g5.8g4.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g42kcal2.8g2.9g2.2g0.2g
Arvot/100g100g203kcal13.2g13.9g10.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519