Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.4g0g0.2g
Lanttu 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 4.1g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Soijakastike 1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g0.5g2.7kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5g8.3kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g52kcal2.8g5.8g1.6g0.6g
Valittu annoskoko42g26kcal1.4g2.9g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g13kcal0.7g1.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g63kcal3.4g7g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149877