Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Margariini 60%, keskiarvo 3.8g20kcal0g0g2.3g0g
Juusto, keskiarvo 7.5g26kcal1.9g0g2.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 7.5g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.2g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Tonnikala öljyssä 5.7g11kcal1.5g0g0.5g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 6g6.2kcal0.2g1.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g183kcal10.2g9.8g11.4g0.8g
Valittu annoskoko42g92kcal5.1g4.9g5.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g46kcal2.6g2.5g2.9g0.2g
Arvot/100g100g220kcal12.3g11.8g13.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453