Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.9g17kcal0.5g3.4g0.1g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Mustikka metsä- 13g5.8kcal0.1g0.8g0.1g0.4g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki9g5.2kcal0.8g0.5g0g0g
Kaurahiutale 1.5g5.6kcal0.2g0.9g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g173kcal4.2g21g7.4g1.4g
Valittu annoskoko42g86kcal2.1g10.5g3.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g43kcal1.1g5.3g1.9g0.4g
Arvot/100g100g207kcal5g25.2g8.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271