Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g23g84kcal3g16.2g0.7g2.3g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.9g6.4kcal0.3g1g0.1g0.2g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen9g3.1kcal0.3g0.5g0g0g
Juusto, mozzarella 4.7g12kcal0.9g0g1g0g
Oliiviöljy 1g8.4kcal0g0g1g0g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g233kcal9g36.6g5.6g5g
Valittu annoskoko42g117kcal4.5g18.3g2.8g2.5g
Annoskoko puolitettuna21g58kcal2.3g9.2g1.4g1.3g
Arvot/100g100g279kcal10.8g43.8g6.7g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258977