Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g1.8g1.1kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 14g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g79kcal2.3g16.1g0.3g0.8g
Oliiviöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g178kcal5g32.2g2.6g1.6g
Valittu annoskoko42g89kcal2.5g16.1g1.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna21g44kcal1.3g8.1g0.7g0.4g
Arvot/100g100g213kcal6g38.6g3.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414