Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 26g37kcal3.2g0.1g2.6g0g
Tonnikala vedessä 4.7g4.9kcal1g0g0.1g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)1.9g0.9kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)4.7g15kcal1.3g0g1.1g0g
Tomaatti, tuore4.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g118kcal11g0.8g7.6g0.2g
Valittu annoskoko42g59kcal5.5g0.4g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g29kcal2.8g0.2g1.9g0.1g
Arvot/100g100g141kcal13.2g1g9.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388