Kaalilaatikko (ei riisiä)

Laita paistinkasariin puolet öljystä ja kuullota siinä pilkottu sipuli ja valkosipuli.

Lisää joukkoon jauhelihat ja mausta suolalla, mustapippurilla ja meiramilla.

Siirrä lihat uunivuokaan.

Suikaloi kaali ja pilko paprikat ja paista pannulla (lisää loput öljyt) kunnes kaali on hiukan pehmennyt (voi antaa hautua kannen alla n. 10 min).

Mausta kaaliseos siirapilla.

Sekoita kaali-paprika sekoitus lihoihin ja kaada päälle 1 l lihalientä.

Paista uunissa 200 asteessa 1 tunti (jottei pinta pala, voi vuoan päälle laittaa vaikka leivinpaperin).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 381 grammaa

Paukkumaissi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siirappi 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Keräkaali, 100g21g4.9kcal0.2g0.7g0g0.4g
Paistijauheliha 10%16g28kcal3.3g0g1.6g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.8g0.7kcal0g0g0.1g0g
Paprika, punainen1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.8kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g81kcal7g2.4g4.4g0.8g
Valittu annoskoko42g41kcal3.5g1.2g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g20kcal1.8g0.6g1.1g0.2g
Arvot/100g100g97kcal8.4g2.9g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330436