Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta8.2g12kcal1.6g0g0.7g0g
Parsakaali brokkoli 4.2g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g2.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g31kcal3.8g0.6g1.4g0.4g
Valittu annoskoko42g16kcal1.9g0.3g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g8kcal1g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g38kcal4.6g0.7g1.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572