Porkkanatagliatelle

Suikaloi kuoritut porkkanat kuorimaveitsellä.

Leikkaa myös halkaistu, huuhdottu purjo suikaleiksi.

Kuullota porkkana- ja purjosuikaleet paistokasarissa tilkassa öljyä.

Jatka hauduttamista kannen alla noin viisi minuuttia.

Mausta ranskankerma 1 tl currylla ja ripauksella (n. 1/2 tl) suolaa.

Sekoita ranskankerma porkkana- ja purjosuikaleiden joukkoon ja kuumenna.

Hienonna päälle runsaasti (1/2 - 1 dl) tilliä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1g9kcal0g0g1g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g70kcal1.4g3.8g5.2g1.2g
Valittu annoskoko42g35kcal0.7g1.9g2.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g18kcal0.4g1g1.3g0.3g
Arvot/100g100g84kcal1.7g4.5g6.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=186015