Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Punajuuri 4.7g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3.5g9kcal1g0g0.6g0g
Cashewpähkinä 2.3g14kcal0.5g0.4g1.1g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g12g14kcal0.4g0.4g1.2g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g152kcal11g2.2g11g0.4g
Valittu annoskoko42g76kcal5.5g1.1g5.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g38kcal2.8g0.6g2.8g0.1g
Arvot/100g100g182kcal13.2g2.6g13.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853