Juurespossupata

Pannulle öljyä ja ruskista pieniksi kuutioiksi pilkottu sipuli.

Viipaloi possunfileet sopivan kokoisiksi paloiksi ja ruskista pannulla voin kera.

Yhdistä em ainekset ja lisää pilkotut porkkanat, perunat, kaali, omena ja juusto.

Lisää vesi, soijakastike ja mausteet.

Kypsytä hitaasti pienellä tulella vähintään tunti.

Mausteille piti antaa joku arvo, että sai mukaan tähän reseptiin ja ovat niin ollen määrältään viitteellisiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Nonno

Nonno sanoi...

Ainesluettelossa kolmanneksi alimmalla rivillä virhe. Pitää olla rakuuna eikä mikään rakuuna-broileripiirakka.
Nonno


torstai 05.02.2009 klo 07:44

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5.6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g5.6g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.6g5.1kcal0g0g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.1kcal0g0g0.4g0g
Soijakastike0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g5.6g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kaali, valkokaali5.6g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Possun Ulkofile, 100g5.6g7kcal1.2g0g0.3g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g0.6g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Rakuuna-Broileripiirakka Kypsennetty (Pirkka), annos 125g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g57kcal3.2g4g3g1g
Valittu annoskoko42g28kcal1.6g2g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g14kcal0.8g1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g68kcal3.8g4.8g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99246