Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.9g5.1kcal0.2g0g0.4g0.1g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl2.2g1.1kcal0g0.2g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g11g6.6kcal0g1.6g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä5.5g9kcal0.1g2.4g0.1g0g
Flora Vanilla 12%11g21kcal0.5g1.7g1.3g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g11g7.1kcal1.2g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g101kcal4g13g3.6g0.2g
Valittu annoskoko42g50kcal2g6.5g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g25kcal1g3.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g121kcal4.8g15.6g4.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301