Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 7.8g6.3kcal0.1g1.3g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 3.1g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Selleri, annos 50g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Lanttu 3.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.4g0.4kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g3.9g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Herne 3.1g2.2kcal0.2g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g36kcal1g5g0.8g1g
Valittu annoskoko42g18kcal0.5g2.5g0.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g9kcal0.3g1.3g0.2g0.3g
Arvot/100g100g43kcal1.2g6g1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644