Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 16g4.7kcal0.2g0.7g0.1g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha12g20kcal2.2g0g1.2g0g
CousCous, keitetty 100g4.7g8.6kcal0.2g1.6g0.2g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%4.7g2.8kcal0.2g0.3g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g2.3g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g89kcal7g5.4g4.4g0.8g
Valittu annoskoko42g45kcal3.5g2.7g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g22kcal1.8g1.4g1.1g0.2g
Arvot/100g100g107kcal8.4g6.5g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338