Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)21g27kcal4g0.7g0.8g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g6.6g18kcal1.2g0g1.5g0g
Sipuli 7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kuohukerma (Ingman)5.9g20kcal0.1g0.2g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g134kcal10.8g2.4g8.8g0.2g
Valittu annoskoko42g67kcal5.4g1.2g4.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g34kcal2.7g0.6g2.2g0.1g
Arvot/100g100g161kcal12.9g2.9g10.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895