Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 12g38kcal1.2g7.8g0.1g0.4g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g8.7g23kcal1.6g0g1.7g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)17g6.1kcal0.2g1.2g0.1g0.2g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g4.1g12kcal1.1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g158kcal8.2g18.2g5.6g1.2g
Valittu annoskoko42g79kcal4.1g9.1g2.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g40kcal2.1g4.6g1.4g0.3g
Arvot/100g100g190kcal9.8g21.8g6.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944