Kirjolohikastike

Kuumalle pannulle oliiviöljyä ja kirjolohisuikaleet.

Kun kypsiä, lisätään ruokakerma ja mausteet.

Annetaan hautua 5-10 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Ammie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohisuikaleet creme fracice marinoitu (Apetit), annos 300g19g38kcal2.6g0.4g2.8g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g16g9kcal0.2g0.7g0.6g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Tilli mauste0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g106kcal5.6g2.2g8g0.2g
Valittu annoskoko42g53kcal2.8g1.1g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g27kcal1.4g0.6g2g0.1g
Arvot/100g100g126kcal6.7g2.6g9.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138565