Kesäkurpitsaohukaiset

1 kesäkurpitsa raastettuna (n. 8 dl)
4 rkl vehnäjauhoja
2 kananmunaa
2 valkosipulinkynttä
1 sipuli
1 dl persiljaa
1 dl juustoraastetta
suolaa
vastajauhettua mustapippuria
Paistamiseen rypsiöljyä
Sekoita ohukaisainekset tasaiseksi taikinaksi.

Kuumenna ohukaispannu ja laita jokaiseen syvennykseen öljyä.

Nosta joka syvennykseen ohukaistaikinaa.

Paista kunnes ohukainen on kauniin ruskea ja käännä se. Paista ohukainen kauniin ruskeaksi myös toiselta puolelta.

Annoksesta tulee n. 12 kpl

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Anusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Raejuusto, maustamaton 2 % (Arla) 200 g purkki6.2g5.6kcal0.9g0.2g0.1g0g
Sipuli kuivattu 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Rypsiöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g71kcal4.6g5.6g3g1g
Valittu annoskoko42g36kcal2.3g2.8g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g18kcal1.2g1.4g0.8g0.3g
Arvot/100g100g85kcal5.5g6.7g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113470