Makaronilaatikko

Keitä pastaa n. 7 minuuttia lihaliemessä.

Ruskista jauheliha.

Voitele iso vuoka öljyllä ja sekoita pasta ja lihat vuokaan.

Sekoita maito ja kananmunat keskenään ja lisää hieman mustapippuria ja suolaa.

Kaada seos vuokaan.

Kypsytä laatikkoa 175 asteessa noin 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Annika13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä pasta Cappelli (Torino) 70g6.7g22kcal1.1g4.2g0.1g0.4g
Atria kevyt jauheliha16g27kcal3g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.7kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen16g5.2kcal0.5g0.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.5g3.5kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g117kcal9.8g10.2g4g0.8g
Valittu annoskoko42g58kcal4.9g5.1g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g29kcal2.5g2.6g1g0.2g
Arvot/100g100g140kcal11.7g12.2g4.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=130377