Jauheliha-parsakaalivuoka

Höyrytä/keitä parsakaalit ja paista jauheliha.

Sulata koskenlaskija kerman joukkoon kattilassa, lisää seokseen tomaattipyre ja mausteet.

Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa 225 asteessa kunnes juusto on kauniin ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Pupu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 19g6.6kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 6.2g14kcal1.1g0g1.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.1g9kcal0.7g0g0.7g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g3.1g8.8kcal0.6g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g141kcal7g1.8g11.8g1g
Valittu annoskoko42g71kcal3.5g0.9g5.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g35kcal1.8g0.5g3g0.3g
Arvot/100g100g169kcal8.4g2.2g14.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132366