Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 27g87kcal7.3g0g6.5g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]5.5g18kcal0.7g0g2g0g
Kananmuna kuoreton 2.1g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia3.9g5.8kcal0.7g0g0.4g0g
Juusto, mozzarella 2.3g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g243kcal19g0.2g19.2g0g
Valittu annoskoko42g122kcal9.5g0.1g9.6g0g
Annoskoko puolitettuna21g61kcal4.8g0.1g4.8g0g
Arvot/100g100g290kcal22.7g0.2g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588