Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%21g35kcal4.2g0g2.1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)3.4g6.8kcal0.1g1.2g0.1g0g
Korppujauho 1.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g10g14kcal0.3g0.4g1.2g0g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Puolukka 3.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g133kcal10.2g5.6g7.4g0.4g
Valittu annoskoko42g66kcal5.1g2.8g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g33kcal2.6g1.4g1.9g0.1g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.7g8.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667