Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g36g13kcal0.4g2.4g0.2g0.5g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g2.7g8.1kcal0.5g0g0.7g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g0.8g1.6kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow0.7g1.7kcal0g0.1g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g53kcal1.8g5.2g3g1g
Valittu annoskoko42g26kcal0.9g2.6g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g13kcal0.5g1.3g0.8g0.3g
Arvot/100g100g63kcal2.1g6.2g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330094