Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli16g27kcal2g0.4g1.9g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g8.7g3.7kcal0.9g0g0g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g2.5g1.6kcal0.1g0g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g6.2g26kcal5.1g0.4g0.4g0.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 0.3g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)3.7g13kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g188kcal17.2g6g11.4g1g
Valittu annoskoko42g94kcal8.6g3g5.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g47kcal4.3g1.5g2.9g0.3g
Arvot/100g100g226kcal20.7g7.2g13.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384915