Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g16g20kcal3.3g0g1.1g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)16g11kcal1.9g0.5g0.2g0g
Rypsiöljy 0.8g6.9kcal0g0g0.8g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g7.8g2kcal0.1g0.4g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g1.2g4.5kcal0g1.1g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.8kcal0g0g0g0.1g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g92kcal10.6g4.2g4.2g0.2g
Valittu annoskoko42g46kcal5.3g2.1g2.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g23kcal2.7g1.1g1.1g0.1g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418958