Lihaperunapata

Ruskista lihapalat.

Laita kattilaan tai pataan.

Lisää sipulit ja tomaattipyree ja kuumenna.

Lisää vesi ja paprikat.

Anna hautua puolisen tuntia.

Suurusta jauhoilla ja lisää öljyssä pannulla hiukan paistetut perunat joukkoon.

Anna hautua hetki kypsäksi.

Mausta suolallla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanfilee 10g12kcal2g0g0.4g0g
Sipuli 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree 1.3g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oivariini, 60 (100g)0.2g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g10g6.2kcal0.2g1.4g0g0.1g
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Paprika punainen 3.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g60kcal4.6g4.4g2.4g0.6g
Valittu annoskoko42g30kcal2.3g2.2g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g15kcal1.2g1.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g71kcal5.5g5.2g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=84236