Riistakäristys pekonilla ja herkkusienillä

Käristetään pannulla voinokareessa pekonit, sipulit ja käristyslihat ja herkkusienet pienissä erissä.

Lisätään mausteet mustapippuri myllystä, 10 kpl murskattuja maustepippureita, teelusikallinen paprikamaustetta, kuivattua valkosipulia myllystä, loraus soijakastiketta, suola.

Rautapataan aineet ja pullollinen olutta ja uuniin 200 C 1/2 h ja lasketaan lämpö 175 C ja haudutetaan tunnin verran.

Tarjoillaan perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Jujaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni (Dulano)3.5g9kcal0.6g0.1g0.7g0g
Metsästäjän käristys (Kylmänen), annos 100g17g19kcal3.4g0g0.8g0g
Viipaloituja herkkusieniä (Eldorado), annos 115g4.8g1kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi vähäsuolainen 0.8g6.1kcal0g0g0.7g0g
Soijakastike 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Keskiolut, 4.5%, annos 333g9g4kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g81kcal8.4g2g4.4g0.2g
Valittu annoskoko42g41kcal4.2g1g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g20kcal2.1g0.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g97kcal10g2.4g5.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=107848