Johannan bolognese

Ruskista jauheliha.

Sekoita muut aineet kattilassa ja keitä hiljalleen, kunnes kastike alkaa muuttua sakeammaksi.

Lisää jauheliha ja keitä vielä 10 min.
Tarjoa pastan kanssa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Nonnap
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 12g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Felix4.2g3.8kcal0g0.9g0g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Paistijauheliha 10%9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g55kcal4g5g1.8g0.6g
Valittu annoskoko42g28kcal2g2.5g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g14kcal1g1.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g66kcal4.8g6g2.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=329160