Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)11g22kcal2.5g0g1.4g0g
Ruohosipuli 1.4g0.3kcal0g0g0g0g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale5.3g18kcal1.2g0g1.4g0g
Perunasipulisekoitus 500g18g12kcal0.3g2.6g0g0g
Ruokakerma Valio 5%7g4.2kcal0.1g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g113kcal8.2g5.6g6.4g0g
Valittu annoskoko42g57kcal4.1g2.8g3.2g0g
Annoskoko puolitettuna21g28kcal2.1g1.4g1.6g0g
Arvot/100g100g135kcal9.8g6.7g7.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576