Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona6.2g4.2kcal0.8g0.2g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl3.1g11kcal0.9g0g0.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.9g4.9kcal0.4g0g0.3g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.1g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0.4g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Pirkka1.7g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl4.8g18kcal1.4g0g1.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g140kcal12g3.8g8.2g1.4g
Valittu annoskoko42g70kcal6g1.9g4.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g35kcal3g1g2.1g0.4g
Arvot/100g100g166kcal14.3g4.5g9.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=334114