Mansikka-raparperipiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää öljy varovasti sekoittaen.

Lisää vichy seuraavaaksi ja lopuksi venhäjauho-leivinjauhe ja vainilliinisokeriseos.

Laita taikina kahdelle pellille ja ripottele päälle tasaisesti mansikka- ja raparperipalat

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 41 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)159g221kcal17.6g0.6g16.5g0g
Sokeri 56g228kcal0g56.2g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g179kcal0g0g19.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 43g148kcal4.4g30.1g0.5g1.5g
Leivinjauhe 4g7kcal0.2g1.5g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g4g16kcal0g3.9g0g0g
Raparperi 66g22kcal0.5g3.6g0.1g0.9g
Mansikka 45g21kcal0.2g3.8g0.1g0.9g
Vichy, hiilihapotettu kivennäisvesi (Rainbow), annos 250g13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g1681kcal45.8g199.4g74g6.6g
Valittu annoskoko410g841kcal22.9g99.7g37g3.3g
Annoskoko puolitettuna205g420kcal11.5g49.9g18.5g1.7g
Arvot/100g100g205kcal5.6g24.3g9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410692