Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore100g10kcal0.6g1.7g0.1g0.7g
Tomaatti 125g29kcal0.7g4.3g0.4g1.7g
Paprika keltainen 85g26kcal0.8g4.3g0.2g1.7g
Fetajuusto Apetina 8 %50g75kcal8g0g4g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g50g133kcal14g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g543kcal48.2g20.6g26.4g8.2g
Valittu annoskoko410g272kcal24.1g10.3g13.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna205g136kcal12.1g5.2g6.6g2.1g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235720