Katkarapu- savulohisalaatti

Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Davil
AineksetMääräEnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g68g59kcal12.2g1g0.7g0g
Kirjolohifile, savustettu (100g)60g104kcal10.6g0g7g0g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g30g3kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Kurkku 60g6.6kcal0.3g0.8g0.1g0.4g
Tomaatti 60g14kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g80g52kcal10.4g1.6g0.2g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore12g3kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g507kcal69g17.4g17g4.6g
Valittu annoskoko410g254kcal34.5g8.7g8.5g2.3g
Annoskoko puolitettuna205g127kcal17.3g4.4g4.3g1.2g
Arvot/100g100g62kcal8.4g2.1g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296573