Jauhelihapiirakka

Painele piirakka vuoan pohjalle ja esipaista 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia.

Paista sillä välin jauheliha ja kuutioitu sipuli.

Lisää mukaan tuorejuusto ja mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Lisää paprikat sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Kaada jauhelihaseos piirakkapohjan päälle.

Laita siivutetut tomaatit pinnalle ja kaada päälle muna-kermaseos.

Ripottele lopuksi juustoraaste ja paista uunin keskitasolla noin 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g100g380kcal5.4g32g25g1.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen100g139kcal19g0g7g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Suippopaprika, makea, Pirkka30g7.5kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Viola metsäsieni kevyt tuorejuusto (Valio), annos 15g50g85kcal3.8g2.6g6.5g1.4g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Tomaatti 20g4.6kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Emmental edam maukas pizza- ja pastajuustoraaste (Valio), annos 100g38g101kcal12.4g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana820g1690kcal90g76.6g111.4g8.6g
Valittu annoskoko410g845kcal45g38.3g55.7g4.3g
Annoskoko puolitettuna205g422kcal22.5g19.2g27.9g2.2g
Arvot/100g100g206kcal11g9.3g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280671