Kaalipata

Hauduta kaalia lialiemessä 1-2 h.
Lisää juurespussit ja kypsennuksen lopussa ruskistettu jauheliha.

Lisää kuivattua meiramia rutkasti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi164g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)3.3g9kcal0.3g0.6g0.6g0g
Kaali, valkokaali109g23kcal1.3g3.7g0.2g2.3g
Keittojuures, Pirkka88g22kcal0.9g3.9g0.3g0g
Paistijauheliha (10% rasvaa) (Maistuva), annos 400g44g66kcal8.9g0g3.5g0g
Siirappi 2.2g6.6kcal0g1.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana821g253kcal22.8g19.6g9.2g4.6g
Valittu annoskoko410g127kcal11.4g9.8g4.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna205g63kcal5.7g4.9g2.3g1.2g
Arvot/100g100g31kcal2.8g2.4g1.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220139