Nakkikeitto

Huomaa, tämä on suur-annos ja sisältää runsaasti nakkeja :)
Keittoa kannattaa pakastaa annoskokoisissa rasioissa tulevien kiireisten päivien varalle.

*Keitä kuoritut ja lohkotut juurekset ja perunat maustepippurilla ja parilla laakerinlehdellä maustetussa vedessä lähes kypsiksi.

*Lisää paloitellut nakit ja fond du chef.

*Anna kiehua hiljalleen jonkin aikaa.

*Maista/mausta (ehkä ripaus chiliä) sekä lisää persiljaa.

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aito nakki kevyt (Hk), annos 500g88g136kcal12.2g2.2g8.7g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 63g48kcal1.2g9.7g0.1g0.6g
Porkkana, tuore45g13kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Selleri, annos 50g6.3g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Lanttu 13g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Palsternakka 1.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Persilja 2.5g0.7kcal0g0g0g0.2g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.5g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 188g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana821g411kcal28g31g18.2g4.8g
Valittu annoskoko411g206kcal14g15.5g9.1g2.4g
Annoskoko puolitettuna205g103kcal7g7.8g4.6g1.2g
Arvot/100g100g50kcal3.4g3.8g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=355915