Markokkolainen broileripannu

Lohko paprika, kuutioi munakoiso, viipaloi sipuli ja murskaa valkosipuli.

Ruskista lihat öljyssä paistokasarissa.

Lisää silputut kasvikset ja anna niiden kuulottua.

Lisää pataan kikherneet, kuutioidut tomaatit, tomaattimurska, kanelitanko, kanaliemikuutio ja tilkka vettä.

Mausta tarvittaessa esim.

suolalla ja chilillä.

Hauduta 10-15 minuuttia.

Lisää oliivit ja silputtu persilija.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Ananas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pouttu Hunajamarinoitu broilerin Fileesuikaleet (500g)66g69kcal10.5g1.3g2.3g0g
Paprika punainen 37g11kcal0.3g1.7g0.1g0.7g
Munakoiso 88g20kcal0.4g2.7g0.2g2.2g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Kikherne säilötty Bonduelle58g75kcal3.8g11.6g1.7g2.9g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g81g28kcal0.8g5.5g0.4g1.1g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g2.4g6.7kcal0.5g0.1g0.5g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 8.8g17kcal0.1g0.2g1.8g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana821g541kcal34.2g52g20.4g16.6g
Valittu annoskoko410g271kcal17.1g26g10.2g8.3g
Annoskoko puolitettuna205g135kcal8.6g13g5.1g4.2g
Arvot/100g100g66kcal4.2g6.3g2.5g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83880